header

Handschoenen accessoires

Overhandschoenen voor droge handen

Overhandschoenen voor op de motor zijn over het algemeen wanten vervaardigd uit waterdicht en ademend materiaal die je over niet-waterdichte handschoenen draagt. Ze zijn ontworpen om je te beschermen tegen regen en vochtigheid. Wanneer het echt heel hard regent of je motorhandschoenen niet meer waterdicht zijn kan dit een redmiddel zijn om toch droog over te komen. 

Zelfs de duurste motorhandschoenen begeven het op den duur bij uren lange regenval. Met een goed sluitende verbinding tussen de motorjas en de motor regen overhandschoenen komt je zonder problemen droog aan op je bestemming. Regen overhandschoenen zijn ontworpen voor over je normale motorhandschoenen en je kan daardoor dezelfde maatvoering aanhouden.

Onderhandschoenen voor extra warmte

De meeste onderhandschoenen kunnen zowel onder een textiel motorhandschoen als onder een leren motorhandschoen gedragen worden. De meeste onderhandschoenen zijn van zichzelf wind en waterdicht en bedoeld om de warmte van de hand te isoleren. 

In onze collectie vindt je onderhandschoenen die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik op de motor. Voor alle weertypes zijn verschillende onderhandschoenen te koop. Ga je ze gebruiken tijdens warmere dagen, kijk dan naar speciale verkoelende onderhandschoenen. Indien je de onderhandschoenen in het na-seizoen of in de winter wilt gebruiken, ga dan voor een dikkere onderlaag, eventueel met windstopper en waterdicht en ademend membraan.
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »