header

BELL Helmets 

Zonder enige twijfel is het Amerikaanse Bell het meest iconische motorhelmen merk ter wereld. Sinds 1954 kent het een rijke geschiedenis met diverse toonaangevende en trendsettende modellen onder leiding van oprichter Roy Richter. Vanaf het eerste uur zijn toonaangevende designs, hoogwaardige materialen en vooruitstrevendheid diep genesteld in het DNA van de Amerikanen.

Bell Helmets | Originele en authentieke klassiekers

Ondanks de vooruitstrevendheid is Bell trots op haar rijke historie en wordt het verleden niet uit het oog verloren. Diverse iconische designs hebben in moderne vorm hun intrede gedaan. Geüpgraded naar moderne veiligheids- en comfort standaarden, met het design dat het merk in de jaren groot heeft gemaakt.

De line-up met de MOTO-3, Bullitt en Custom 500 stammen uit het begin tijdperk en vormen een cult op zich binnen de custom en scrambler scene.

Bell MIPS technologie

De laatste innovaties zijn toegepast in de moderne motorhelmen van Bell. Zo is de Qualifier DLX voorzien van MIPS technologie, ofwel voluit: "MULTI-DIRECTIONAL IMPACT PROTECTION SYSTEM". Door de bewegelijke binnenschaal weet die bij een impact de vrijkomende rollende energie te absorberen en zo het hoofd nog meer te ontzien wanneer het onverhoopt misgaat.

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »