MKC VIP Night vrijdag

header

JHS is al meer dan 8 jaar actief bezig in de motorbranche als groothandel en importeur. Ook is JH Sports agent van veel verschillende merken. Bijvoorbeeld Shark, Held, Midland, Mottowear en Tomtom.
JHS levert veel verschillende motorspullen. Zo hebben ze jackets, motorschoenen en schoonmaakspullen voor je motor.

Goedkope motorkleding voor de beginnende motorrijder

JHS is een B-merk. Het heeft ondanks dat ze vooral leveren aan andere motorkledingwinkels ook een eigen collectie ontwikkeld. JHS is relatief goedkoop en is hierdoor heel interessant voor beginnende bestuurders of voor mensen die alleen af en toe achterop zitten. JHS heeft bijvoorbeeld in hun eigen collectie een aantal motorschoenen. De JHS Karrera-s Single is een touring laars. Van deze motorlaars kun je dus verwachten dat die voorzien is van de aspecten voor een tourlaars.

Alle soorten motorkleding voor een betaalbare prijs

De motorjassen die JHS hebben zijn van leer of gemaakt met een slijtvaste Kevlar voering. Alle motorjassen hebben waterdichte binnenzakken. Hier kan je dus altijd je spullen veilig in kwijt. De JHS Combat Full Kevlar motorhoodie is niet alleen op de kritische delen met Kevlar gevoerd. Deze motorhoodie is helemaal gevoerd met Kevlar. De JHS Devon heeft bijvoorbeeld geen Kevlar voering maar een katoenen voering. De Devon heeft een slijtvast schapenleer in plaats van de Kevlar voering.

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »