MKC VIP Night vrijdag

header

Klan-e maakt warm motorrijden betaalbaar. Met Klan verwarmde motorhandschoenen of verwarmde onderkleding kom je warm de winter door tegen een schappelijke prijs. Dit Italiaanse verwarmde kledingmerk specialiseert zich in alle verwarmde kleding en maakt dit bruikbaar voor op de motor. In het assortiment van Klan zitten verwarmde handschoenen, verwarmde sokken, verwarmde jassen en verwarmde broeken. De echte koukleum kan zijn hart op met een volledig verwarmde outfit.  

Hybride verwarmde motorhandschoenen en onderkleding

De verwarmde kleding, handschoenen en sokken zijn Hybride ontworpen wat wil zeggen dat je de motoraccu kan gebruiken of losse accu's. Deze losse accu's van Klan zijn los bij te bestellen en kunnen worden opgeborgen in de daarvoor bestemde pockets. Met vier instelbare warmte standen kan je zelf bepalen hoe warm je het wilt hebben op de motor. Gebruik de motoraccu voor onbeperkte en de losse accu's voor meer flexibiliteit.  

Verwarmd op de ski's of tijdens het wandelen

Naast het gebruik voor op de motor is Klan ook zeer geschikt voor outdoor activiteiten zoals: Skiën, paardrijden en wandelen. Ideaal voor de mensen die het snel koud hebben of er simpelweg comfortabel bij willen lopen. 

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »