MKC VIP Night vrijdag

header

Macna motorkleding

Al sinds 1991 is het Nederlandse Macna - toen nog Magna - aanwezig in de motorwereld. Destijds begonnen met hoogwaardige, waterdichte motorhandschoenen. Die indertijd voor een ware prijsrevolutie zorgden. Met die gedachte om innovatieve producten voor een goede prijs in de markt te zetten worden jaarlijks de collecties aangevuld.

Al jaren werkt Macna aan het verbeteren van motorkleding en dan wel vanuit de motorrijder. Door steeds nieuwe handigheidjes in de kleding toe te passen om deze keer op keer functioneler en comfortabeler te maken. Met een goede prijs-kwaliteit verhouding voor ieder product.

Het productportfolio van Macna omslaat een breed scala aan stijlen. Variërend van motorjeans voor de urban looks, allround motorjassen voor het betere stuurwerk en lederen raceoveralls die met input van Moto3 rijders worden ontwikkeld.

Macna Night Eye technologie

Een van de laatste innovaties van Macna is Macna Sideeye. Een textielmateriaal voorzien van minuscule glasdeeltjes die oplichten in het donker. Zo ben je in het donker niet te missen doordat de glasdeeltjes de koplampen van auto’s rechtstreeks terug projecteren. Terwijl je overdags niets opmerkt aan de motorjas.

 

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »