MKC VIP Night vrijdag

header

Midland is een bedrijf dat is opgericht in 1972. Het begon met CTE International in het industrieel gebied van Reggio Emilia. Dat is nog steeds het hoofdkantoor van het bedrijf. De focus staat bij Midland altijd op hoogwaardige producten. Deze producten zijn ontwikkeld door steeds weer investeringen in onderzoek en ontwikkelingen te doen. Dit heeft ervoor gezorgd dat een interne R&D afdeling toezicht houdt op het hele ontwerp en ontwikkelingsproces.

Meer dan alleen motorcommunicatie

Midland heeft zich gericht op communicatiesystemen. De producten variëren van specificaties, hierdoor is er voor iedere motorrijder een goed, passend communicatiesysteem.  Er is ook een variatie in producten. Zo gaan ze van Walkie Talkies naar CB-transceivers. Ook hebben ze intercoms en andere motoraccessoires.

Bluetoothsystemen voor elk type rijder

Ze hebben een instapmodel voor de stedelijke rijder genaamd, Midland BT City Single. Dat het voor de stedelijke rijder is, zie je aan het bereik van 200 meter. De Midland BTX 2 Pro Duo is meer high-end. Deze heeft betere specificaties, zoals een bereik tot 1 kilometer. De Midland BT Next Pro Duo is de meest geavanceerde set van Midland. Deze set is ontwikkeld voor motorrijders die vaak in grote groepen rijden. De maximaal te overbruggen afstand is 1.8 kilometer.

Communiceren via PTT met iedereen over de hele wereld

De Midland BTT Button Wireless PTT is een draadloos systeem die je kan koppelen aan het communicatiesysteem van jouw keuze. Dit apparaat bevestig je op je stuur en hiermee kan je kan je communiceren met een extreem grote groep. Dit is ideaal voor als je met veel motorrijders tegelijk wil communiceren.

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »