header

S100 is opgericht in 1975. Het is opgericht door twee motorracers, die vonden dat er geen goede schoonmaakproducten waren waarmee ze hun motoren konden schoonmaken. S100 is het merk voor de schoonmaakspullen van motoren geworden. Het heeft allerlei producten om de motor volledig te onderhouden. Daarnaast heeft S100 er ook voor gezorgd dat je naast het schoonmaken, ook gelijk de motor bescherming biedt. Het bedrijf heeft jarenlang onderzoek gedaan om er zeker van te zijn dat de producten 100 procent veilig te gebruiken zijn voor niet alleen je motor maar ook je motorkleding.

S100 als reinigingsmiddel voor de ketting en motor

Veel bedrijven probeerde om soortgelijke producten met dezelfde kwaliteit op de markt te zetten maar elke keer bleef S100 er bovenuit steken. Het merendeel bestaat niet eens meer. De S100 Kettingreiniger helpt om je ketting goed te houden. Door je ketting goed te onderhouden gaat die ook een langere tijd mee. Met de kettingreiniger ontvet je de ketting en deze dringt ook door tot hardnekkig vuil. De S100 Totaalreiniger is te gebruiken op de hele motor. Hiermee is hardnekkig vuil te verwijderen op een makkelijke manier.

Schoonmaakmiddelen voor je motoruitrusting

S100 heeft ook schoonmaakspullen voor helmen en vizieren. Bijvoorbeeld de vizier- en helm reiniger. Deze verpakking bestaat uit twee doekjes. Deze doekjes zijn niet alleen geschikt voor het vizier en de helm, maar is ook te gebruiken bij het schoonmaken van de koplamp en windschermen.

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »