MKC VIP Night vrijdag

header

Motorbrillen

Motorbrillen speciaal ontwikkeld voor op de motor

De betaalbare zonnebrillen van Global Vision doen hun intrede bij MotorKledingCenter. Door de splintervrije, onverwoestbare glazen, comfortabele pasvorm en aerodynamische eigenschappen de ideale zonnebrillen op de motor. Elke bril van het Amerikaanse merk zijn UV400 beschermend, voorzien van veilige lenzen, uitgevoerd met een kraswerende coating. Voor ieder wat wils.

De motorbrillen van Global Vision bieden bescherming die je op de motor verlangt. In diverse modellen, verschillende kleuren glazen, al dan niet met een anti-condens coating. Precies waar je als motorrijder vrolijk van wordt en dat nog super voordelig ook.

 

Motorbrillen met meekleurende glazen

De meekleurende motorbrillen van Global Vision passen zich aan naar de omstandigheden. Hierdoor kan je hele dagen touren terwijl je altijd verzekerd bent van perfect zicht. De fotochromische lenzen verkleuren aan de hand van licht.

 

Retro stofbrillen

Retro is helemaal hip. Bij je vintage uistraling hoort natuurlijk een klassieke jethelm. Met de stofbrillen van Global Vision bescherm je de ogen in stijl. Niet enkel tegen rijwind en rondvliegende deeltjes, maar ook tegen schadelijk UV licht. In een heel aantal uitvoeringen met een overeenkomst. Ze maken je outfit helemaal compleet.

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »