Motorkleding en accessoires voor mannen

Gericht op heren

Het grootste gedeelte van motorrijdend Nederland is mannelijk en daarom hebben wij voor de heren het grootste aanbod motorkleding. Waar in warenhuizen de rollen zijn omgedraaid en de dames het merendeel van de collectie bepalen is dat in de motorbranche wel anders. Met elk type motorijder is rekening gehouden door een breed winkel- en webshopassortiment. Of je nu een paar ritjes per jaar maakt of het hele jaar doorrijdt, bij MotorKledingCenter vind je altijd een passende outfit. Naast de hoeveelheid ritjes per jaar spelen er nog andere belangrijke factoren mee bij het vinden van jouw ideale motoroutfit. Voor mannen is het type motor zeer belangrijk bij de zoektocht naar motorkleding. De sportieve rijder prefereert een race combi motorpak waar een avontuurlijke tourrijder een veelzijdig textiel motorpak zal uitkiezen. Het budget is natuurlijk ook bepalend voor je nieuwe motor uitrusting. Daarom hebben we een breed assortiment opgenomen van instapmodellen tot high-end motorkleding van de beste materialen.

Motorlaarzen komen tegenwoordig in alle soorten en maten. Net als bij motorkleding is er voor elk type rijder een motorlaars van instapmodel tot high-tech supersport laars. Dankzij een breed assortiment motorlaarzen hebben wij voor elke voet wel een passende motorlaars. Door de groeiende vraag naar motorschoenen wordt tegenwoordig een groot deel van ons laarzen assortiment gevuld met schoenen. Deze motorschoenen ogen casual en bieden tegelijktijdig de juiste bescherming.

Het vinden van de juiste maat motorjas hoeft geen kriem te zijn. Met onze maattabellen, informatie video’s en deskundig personeel proberen we je zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van de juiste maat motorjas. Laat je online adviseren door onze maattabel en video’s of kom gezellig langs in één van onze winkels voor advies op maat. Als motorrijder kan je er tegenwoordig niet meer omheen: Kevlar motorjeans. Deze slijtvaste spijkerbroeken bieden bescherming ten tijde van een crash en zien er op het eerste oog uit als een normale spijkerbroek. Ideaal wanneer je een stukje gaat rijden en op locatie nog een stuk wilt lopen en er niet in vol ornaat wilt bijlopen. Motorjeans zijn tegenwoordig nauwelijks van een normale jeans te onderscheiden en komen in alle soorten zoals een regular of skinny pasvorm. Lange benen of juist korte benen? De meeste motorspijkerbroeken worden gemaakt in allerlei lengte en breedte maten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »