header

Motorkleding kooptips

Alle informatie die u nodig heeft bij het uitzoeken van uw motoroutfit.


Voordat u op de motor stapt is het natuurlijk van levensbelang dat je veilig en goed aangekleed bent. Als u nieuw bent in de motorwereld, of eventueel zelfs nog aan het lessen bent, komt er in één keer veel op u af, maar ook als u ervaren motorrijder bent, valt er altijd nog een hoop te leren. Waar moet motorkleding aan voldoen en hoeveel veiligheid biedt het mij als ik een keer bij een ongeluk betrokken raak? Veel vragen waar je eigenlijk een professional bij nodig hebt.

Zeer belangrijk is dat u uw motoroutfit in de juiste maat aanschaft, dit telt voor zowel alle kleding items als motorhelmen. Zo is het belangrijk dat de protectie van bijvoorbeeld uw motorjas of motorbroek op de plaats zit waarvoor deze is bedoeld. Als de protectie namelijk weg kan schuiven is deze in geval van een ongeluk niet zoveel meer waard. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten wanneer u uw motor gaat gebruiken, dit heeft te maken met de keuze voor een bepaalde stof en eigenschappen en andere wensen waaraan uw outfit moet voldoen.

In onze winkel geven we graag passend advies aan al onze klant, en we doen natuurlijk ook ons uiterste best om u op internet ook zo goed mogelijk te adviseren. Om deze reden hebben wij verschillende motorkelding informatie video's en motorhelmen informatie video's opgenomen waarin we u uitgebreid door alle ins en outs op het gebied van motorkleding en motorhelmen halen. In het menu van kooptips vindt u per artikelgroep een uitgebreide omschrijving, een video en een maattabel zodat u zo goed mogelijk online uw artikel kunt aanschaffen, of natuurlijk om u voor te bereiden voor uw bezoek aan onze winkel. Mocht u hulp nodig hebben bij het online motorkleding kopen dan kunt u ons tijdens openingstijden bereiken op ons telefoon nummer of u kunt ons een email sturen. Als u snel geholpen wilt worden kunt u ook gebruik maken van de live-chat functie waar wij u binnen enkele ogenblikken te woord hopen te staan.

Klik hier om naar de motorkleding categorie pagina te gaan. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »