MKC VIP Night vrijdag

header

Motor airbagvesten kopen – Ultieme veiligheidsupgrade

Airbagvesten winnen aan populariteit onder motorrijders en vormen de ultieme veiligheidsupgrade van jouw motoroutfit. Ondanks dat is er nog een grote slag te slaan. Hoewel er geen auto’s meer van de band rollen zónder airbag, is de motorairbag nog verre van gemeengoed. Deze motorairbags zijn in twee groepen in te delen die standalone werken en de variant die getriggerd wordt door een bevestigingskoord op de motor.

Beschermingstype van motorairbags

Het motor airbag systeem is ontwikkeld om het gehele bovenlichaam tijdens een ongeval te beschermen tegen obstakels. In millisecondes vult het systeem zich met lucht waardoor het de impact op schouders, rug, borst en heupen reduceert en mogelijk botbreuken kan voorkomen. Veel airbags zijn tevens voorzien van een CE rugprotector voor additionele bescherming.

Voordelen van motorairbags kopen

  • Veiligheidsupgrade voor maximale bescherming tijdens het motorrijden
  • Comfortabel en praktisch onvoelbaar tijdens het rijden

Universeel motor airbagvest kopen

Het universele airbagvest is te dragen over de eigen motorjas heen en daardoor voor elk type jacket geschikt. Veelal wordt deze getriggerd door een koord dat op de motor bevestigd is en gaat af in het geval van een valpartij. De universele motorairbags van bijvoorbeeld Bering hebben een lagere aankoopprijs.

Alpinestars Tech-Air standalone airbagsysteem

Het Alpinestars Tech-Air airbagvest is geschikt voor compatibele motorjassen van Alpinestars en wordt in de motorjas zelf gedragen. Het spant samen met de protectoren die in de motorjas aanwezig zijn. Anders dan de universele airbags werkt het Tech-Air systeem volledig op zichzelf. Er is geen verbinding met de motor en ook de sensors zijn allemaal in het airbagvest verwerkt. Dit zorgt voor een hoger niveau van comfort en bescherming in alle typen van ongelukken.

Lees meer over het Alpinestars Tech-Air airbagsysteem.

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »