MKC VIP Night vrijdag

header

Verwarmde onderkleding

De voordelen van verwarmde onderkleding.

Verwarmde onderkleding gaat verder waar thermo isolatie geen effect meer heeft. Wanneer temperaturen rond het vriespunt liggen wordt het steeds lastig om het lichaam op een behaaglijk niveau te houden. Met verwarmde onderkleding kan je ongeacht de omstandigheden lekker warm doorrijden zonder afbreuk op comfort te doen.

Verwarmde onderkleding voor een snellere reactievermogen

Het koud hebben op de motor is niet alleen onprettig het zorgt er ook voor dat het reactievermogen drastisch omlaag gaat. Iets waar je op de motor juist voldoende van wilt hebben. Verwarmde onderkleding verwarmd het lichaam en zorgt ervoor dat deze warmte het hele lichaam door stroomt. Met verwarmde onderkleding blijf je scherp en reageer je alerter in het verkeer.

Hoe sluit ik verwarmde onderkleding aan?

Het aansluiten van verwarmde onderkleding kan op meerdere manieren plaatst vinden. De meest gebruikelijke manier is om de verwarmde onderkleding rechtstreeks op de accu aan te sluiten voor een permanenten voeding. Wanneer je de onderkleding naast het motorrijden ook voor andere activiteiten gebruikt bied een accupack de oplossing zodat de verwarmde onderkleding draadloos kan worden gebruikt.

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »