MKC VIP Night vrijdag

header

Motor vesten kopen

Welke motor vesten zijn er verkrijgbaar.

Hier vind je alle vesten die je over of onder je motorjas kan dragen. Reflectie vesten laten je meer opvallen in het donker. Leren vesten ook wel leren gilets genoemd, beschermen je romp en geven je de mogelijkheid diverse emblemen er op te laten zetten. Met beschermende vesten worden protectie vesten bedoeld. Deze vesten draag je onder je motorjas of Jersey waarmee je romp optimaal beschermd is tegen impact.

Reflectie vesten voor op de motor

Een fluor gele reflectie vest draag je over je motorjas waarmee je in het donker extra opvalt. Met name woon-werverkeer rijders maken gebruik van een reflectievest om zo beter zichtbaar door het verkeer te manoeuvreren. Een reflectie is aanbevolen als je met donker weer rijdt, zoals ’s avonds of met regen. Bij het kiezen van je juiste maat kan je van dezelfde maat uitgaan als van je motorjas.

Leren motor gilets voor over je motorjas of vest heen

In ons assortiment vindt je verschillende soorten leren gilets. Gilets van leer worden altijd blanco verkocht en kunnen zelf worden uitgebreid met stickers en of emblemen. Let er op dat je bij het passen van het gilet, het gilet over je motorjas heen past zodat deze niet te krap is. 

Protectie vesten zoals bodyprotectoren en airbag vesten

Wie niets aan het toeval wilt overlaten en optimaal beschermd op de motor wilt zitten is een protectie vest een geschikte keuze. Deze beschermende vesten komen in de vorm van een eenvoudig harnas wat je onder je kleding draagt tot een geavanceerd airbag vest. Airbag vesten van Alpinestars worden in de jas geritst en wordt in milliseconden geactiveerd ten tijde van een crash.  

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »