Motul chain care kit

Motul TT Assen Promo!

De band tussen Motul, het TT Circuit Assen, de locale community en de rest van de Assen MotoGP fans zal verder versterkt worden dit jaar. Een reeks aan leuke activiteiten voor het hele gezin zijn gepland tijdens de 2019 editie van de Motul TT Assen 27 t/m 30 juni waarbij Motul de centraal zal staan. Het weekend wordt afgetrapt met de wereldprimeur: De Motul Pedal Car Race.

Motul Chain Care Kit

De Motul Chain Care Kit zorgt voor maximale verzorging van je motorketting met minimale inspanning. Deze kit bestaat uit een chain clean, chain lube en een kettingborstel om het maximale uit je motorketting te halen.

 • ✔ Motul C1 Chain Clean
 • ✔ Motul C2 Chain Lube Road
 • ✔ Kettingborstel
 • ✔ van €42,95 voor €24,99

TT Assen Promo Deal

Tijdens de week van de TT krijg je exclusief bij MotorKledingCenter een Motul goodiebag + WSBK weekend tickets bij aanschaf van een Motul Chain Care Kit*.

 • ✔ Motul Chain Care Kit
 • ✔ 2x WSBK 2020 weekend tickets t.w.v. €120! (uitverkocht)
 • ✔ Motul Goodiebag
 • ✔ Exclusief bij MotorKledingCenter
 • ✔ Geldig van 24 juni t/m 7 juli zolang de voorraad strekt
 • ✔ Online en in de winkels

Motul MC Care

De Motul MC Care range zorgt voor maximale verzorging

  over motul

  Motul is onze leverancier voor alle motor onderhoudsproducten en vierde kort geleden haar 165ste verjaardag. Meer dan anderhalve eeuw van ononderbroken activiteiten die Motul de ruimte heeft gegeven om voortdurend te moderniseren en de voorop te lopen in technische ontwikkeling van de producten. Deze permanente zoektocht en de vastberadenheid om vooruit te gaan hebben ertoe geleid dat Motul naar een benijdenswaardige positie in haar sector is gegroeid. Het bedrijf geniet wereldwijde reputatie en wordt unaniem erkend voor de kwaliteit van haar producten, capaciteit om te innoveren en betrokkenheid in de wereld van motorsport.

  Gedurende deze geschiedenis zijn alle Motul medewerk(st)ers gedreven door een veeleisend werkethos, passie en respect. De mannen en vrouwen, die het merk hebben gebouwd en nog steeds opbouwen, hebben altijd de kracht in zichzelf gevonden om het bedrijf op een zeer veeleisend technisch en menselijk niveau te houden.

  De producten van Motul behoren tot de beste motoroliën die er op de markt te krijgen zijn. Het 300V assortiment van Motul presteert ver boven de vastgestelde normen van motorfiets fabrikanten en is het paradepaard van Motul. Dit komt onder andere door het gebruik van de nieuwste technologieën zoals ESTER Core® technology die door Motul zelf is ontwikkeld. Daarnaast heeft Motul nog de 5100 en 7100lijn. De Motul 5100 lijn bestaat uit half synthetische oliën en de Motul 7100 lijn bestaat uit vol synthetische oliën die voordeliger geprijsd zijn dan het 300V assortiment.

  Bekijk het Motul assortiment
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »