Voordelige tickets Motorbeurs Utrecht 2018

>

Ruilbeurs voor tweedehands motorkleding

Geheel volgens traditie trappen we het nieuwe jaar af met onze MKC Ruilbeurs die voor de elfde keer plaatsvindt. Met deze actie stellen we jou in staat om afscheid te nemen van motorkleding die je niet meer gebruikt en biedt het de gelegenheid om tegen aantrekkelijke prijzen tweedehands motorkleding aan te schaffen in een van onze winkels. Van bijna nieuw tot écht oud.

Het idee:

“Die ene motorjas die al jaren hangt te verstoffen in de garderobe verdient een tweede leven. Wij doen ons best om hem voor je te verkopen, waarna je met de opbrengst, een waardecheque, op een later moment je motoruitrusting compleet kan maken met iets nieuws.”

Inleveren van jouw (gebruikte) motorkleding

Van 4 tot 14 januari 2018 kan jouw motorkleding worden ingeleverd voor de Ruilbeurs

Uiteraard biedt ‘schone’ motorkleding meer verkoopkansen. Samen met een van onze specialisten bepaal je de prijs waarvoor je de kleding wilt verkopen.

Van 18 tot 28 januari kan jouw motorkleding worden verkocht. Wanneer je motorkleding verkocht is ontvang je van ons aan het einde van de ruilbeurs een waardebon met het verkochte bedrag welke vrij te besteden is in onze winkels. Er zijn verder geen kosten verbonden aan de deelname.

Van 18 tot 28 januari kan tweedehands motorkleding worden aangekocht tegen aantrekkelijke prijzen.

Van 18 tot 28 januari 2018 is het weer mogelijk om rond te struinen tussen pareltjes van gebruikte motorkleding. De één al goed doorleeft en het avontuur in iedere porie. Terwijl het andere kledingstuk hoofdzakelijk nutteloos in de garderobe heeft gehangen. Van nieuwe producten tot echte klassiekers, kortom echt de moeite van het doorspitten waard!

Met onze specialisten in de buurt is er altijd iemand met een begeleidend oog voor het vinden van de juiste maat en/of pasvorm. De ruilbeurs vindt plaats in onze winkels, waarbij het aanbod uiteraard varieert.

Voorwaarden voor verkoop tijdens de Ruilbeurs:

  • Helmen niet ouder dan 3 jaar en ter controle met kassabon inleveren;
  • De aangeboden motorkleding is nog goed bruikbaar;
  • De producten blijven eigendom van jou totdat deze verkocht zijn;
  • Maximaal 10 items inleverbaar per persoon;
  • Uitbetaling in MKC waardecheque ter waarde van het verkochte bedrag;
  • Waardecheque is 1 jaar geldig en besteedbaar in onze winkels.

Voorwaarden bij het kopen tijdens de Ruilbeurs:

  • Ruilbeurs producten zijn uitgezonderd van garantie;
  • Ruilbeurs producten zijn uitgezonderd van retourneren en omruilen;
  • Ruilbeurs producten worden niet verstuurd;
  • Het aanbod varieert per vestiging, op=op.