Seizoenstart: -20% op 2e product en win een Yamaha XSR |  lees meer

SR2 Motorhelm

Voor de hoogste vorm van concentratie op de weg en het circuit
Normale prijs 449,95 134,99
Online (tijdelijk) niet beschikbaar
Nog %1 beschikbaar
SKU
000571
Geen winkelvoorraad gevonden
  • Grootste motorkleding winkel van de Benelux
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Betaal via iDeal, PayPal, Creditcard of achteraf
  • 18 winkels in 3 landen
Productomschrijving

De nieuwe Schuberth SR2 is de opvolger van de SR1. De SR2 is in vergelijking met de SR1 nog stiller, lichter en aerodynamischer. Deze verbeteringen heeft de SR2 te danken aan de extensieve tests in de eigen windtunnel van Schuberth in Maagdenburg. Het hoogste niveau van concentratie is nodig tijdens het motorrijden, of dit nou op het circuit of op de weg is. De nieuwe Schuberth SR2 helm is dan ook ontwikkeld met hulp van Formule 1 coureurs en word dit jaar gebruikt door alle coureurs in de Red Bull Rookie Cup.

Schuberth SR2 vizier

Het vizier van de SR2 is een 2D racing vizier zoals deze ook word gebruikt in de Formule 1. Deze helm is daardoor zeer geschikt voor het gebruik van tear offs. Verder is het vizier ook behandeld zodat deze niet beslaat en is de helm pinlock voorbereid. Hierdoor heb je in elke situatie goed en helder zicht. Het vizier heeft een 2 lipjes aan de onderzijde. Hierdoor is het vizier met zowel de linker, als de rechter hand te bedienen. Het vizier heeft de optische klasse 1, het hoogst mogelijke niveau. Naast het heldere vizier zijn er voor deze helm nog 5 andere tinten beschikbaar.

Schuberth SR2 schaal en ventilatie

De helm heeft aan de bovenzijde twee zijspoilers en aan de achterzijde de doorontwikkelde D-Force achterspoiler. Dit zorgt ervoor dat de helm nog stabieler in de rijwind ligt en er minder ruis en lift optreed. Je hoofd blijft stabieler in de wind, vooral bij hogere snelheden. Aan de ventilatie is ook gewerkt door het ontwikkelingsteam van Schuberth. De helm heeft twee nieuwe en verstelbare ventilatiepanelen bij het voorhoofd en een bij de kin. Samen zorgen ze ervoor dat je je hoofd goed koel kan houden in de helm. De ventilatiekanalen van de SR2 kunnen samen namelijk tot 11 liter lucht per seconde verwerken. Er is verder een nieuw concept voor het verwijderen van uitgeademde lucht voor de beste mogelijke circulatie in de helm.

 

Schuberth SR2 Voering 

De voering van de helm is gemaakt van Schuberts eigen Coolmax textiel. Coolmax is een intelligente stof die in de helm zorgt voor het optimale klimaat. Een coating van Schuberths Interpower zorgt ervoor dat vocht goed en snel word afgevoerd om het hoofd koel te houden. De voering is uit de helm te nemen en kan worden gewassen. De voering is Oeko-Tex 100 goedgekeurd. Oeko-Tex Standard 100 is een test- en certificeringssysteem voor textiel.De standaard richt zich op het beperken van het gebruik van schadelijke stoffen in relatie tot de gezondheid van de eindgebruiker. Keko-Tex houd verder ook nog rekening met de ecologische duurzaamheid.

Specificaties

inhoud

inhoud
Specificatie beschrijving

Schuberth SR2 specificaties:

- Helmschaal van verstevigd Fiberglass van thermoset gevormde polymeer matrix;
- 1295 gram;
- Dubbel d sluiting;
- Uitneembare, wasbare en antibacterile Coolmax wangkussens;
- Reflectiepaneel in de kraag;
- Anti-condens vizier;
- Pinlock voorbereid;
- 2D vizier, ideaal voor gebruik van tear offs;
- Optische klasse 1 vizier;
- Twee zijspoilers;
- D-Force achterspoiler;
- Ventilatiesysteem;
- ECE goedgekeurd;
- Ontwikkeld in samenwerking met Formule 1 coureurs;

 

 

Algemeen

Algemeen
MerkSchuberth

Specifications

Specifications
Helm categorieIntegraal
RijderstypeSport, Race
MateriaalsoortGlasvezel
CertificeringECE 22.05
BuitenschaalGlasvezel
BinnenschaalEPS
KinbandDubbel-D
TypeIntegraalhelmen
Reviews
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Winkelvoorraad

Product review

Trengo Chat Icon
Laden...
Back to top