Shop nu de nieuwe 2017 collectie motorkleding

header
Contactgegevens

Motorkledingcenter bevindt zich op de Rijneke Boulevard te Hazerswoude-Rijndijk.


"De Rijneke Boulevard is de leukste en meest complete winkel boulevard van Nederland. Met meer dan 35 megastores kunt u hier van alles vinden. Op de boulevard heeft u volop gratis parkeerruimte, voor onze deur zijn er zelfs speciale parkeeplaatsen voor motoren aangelegd. Voor een lekker hapje, drankje of ijsje kunt u op de boulevard terecht bij Lunchcafe Mezzo Mezzo of cafetaria De Carousel.

Met zoveel winkels bij elkaar raakt u er niet snel uitgekeken. En omdat er zoveel verschillende winkels zitten, wil de hele familie er ook wel een kijkje nemen. Gewoon om een middagje te shoppen of als u op zoek bent naar een koopje. Want ook die kunt u vinden op de Rijneke Boulevard. Snel bereikbaar via de A4. Zullen we deze week maar eens langs gaan?"


MotorkledingCenter B.V.
Rijndijk 2 B, 2394 AH Hazerswoude-Rijndijk
Telefoon; 071-3423900 - Fax; 071-3423914
Email; info@motorkledingcenter.nl
Winkelimpressie

Motorkledingcenter Alpinestars hoek Motorkledingcenter jeans wand Motorkledingcenter dames jeans wand Motorkledingcenter bovenste verdieping Motorkledingcenter sport en tour kleding Motorkledingcenter Rev'it schoenen Motorkledingcenter pasmotor Motorkledingcenter helmen afdeling Motorkledingcenter KTM duke 690