header

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door MotorkledingCenter B.V. met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. MotorkledingCenter B.V. verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door MotorkledingCenter B.V. worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

MotorkledingCenter B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. MotorkledingCenter B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van MotorkledingCenter B.V. opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel MotorkledingCenter B.V. alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is MotorkledingCenter B.V. niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door MotorkledingCenter B.V. worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel MotorkledingCenter B.V. uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door MotorkledingCenter B.V. worden onderhouden wordt afgewezen.

Winkelimpressie

Motorkledingcenter Alpinestars hoek Motorkledingcenter jeans wand Motorkledingcenter dames jeans wand Motorkledingcenter bovenste verdieping Motorkledingcenter sport en tour kleding Motorkledingcenter Rev'it schoenen Motorkledingcenter pasmotor Motorkledingcenter helmen afdeling Motorkledingcenter KTM duke 690
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »