MKC VIP Night vrijdag

Betaalmethoden

  • Gemakkelijk betalen via iDEAL met jouw eigen bank
  • Betaal achteraf nadat je het product hebt ontvangen
  • Betalen met Master Card en Visa creditcard
  • Voor onze Vlaamse vrienden, betalen via Mister Cash en BanContant
  • Snelle betaalmethoden via een beveiligde verbinding

Het afrekenen is niet het leukste onderdeel van het shoppen. Om er toch een feestje van te maken hebben we het zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Bovendien bieden we je de keuze uit diverse betaalmethodes. Wat ze in elk geval gemeen hebben is dat ze allemaal snel én veilig zijn.

BETAALOPTIES

 

Webshop

Winkels

Credit Card

Ja

Ja

Pinnen

-

Ja

Contant

-

Ja

iDEAL

Ja

-

PayPal

Ja

-

MKC Cadeaubon

-

Ja

Achteraf betalen

Ja

-

Spaarpunten

-

Ja

BETALEN VIA IDEAL

Door de bestelling af te ronden via de gratis iDEAL betaalmethode gebruik je internetbankieren via je eigen bank. Je hoeft je niet te registreren. De verbinding wordt via een beveiligde verbinding tot stand gebracht.

De volgende banken ondersteunen iDEAL;
ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot.

Ervaar je problemen? Ervaar je problemen bij je betaling via iDeal? Neem in dit geval contact op met je bank. Probeer het in geval van een iDeal storing op een later moment nog eens. Of gebruik een van de overige betaalmethoden.

ACHTERAF BETALEN

Door de achteraf betaaloptie te selecteren ontvang je de producten voordat je hebt afgerekend. Dat klinkt misschien als de omgekeerde wereld. Maar toch is het zo. Ideaal wanneer je eerst wilt passen of zien wat je koopt. Na bestelling ontvang je van Billink een factuur. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Uiteraard zitten er wat voorwaarden aan. Zo is de maximale orderwaarde 700 euro en voert Billink een check uit op de bestelling voordat deze wordt geaccepteerd. Voor de achteraf betaaloptie worden 1 euro servicekosten in rekening gebracht.

Ervaar je problemen? Het kan zijn dat de bestelling niet wordt goedgekeurd. Uit privacy oogpunt hebben wij geen inzage in de reden. We willen je in dit geval dan ook adviseren om een van de andere betaalopties te selecteren.

Bij retournering van de bestelling worden de servicekosten van achteraf betalen ingehouden op het terug te boeken bedrag.

CREDITCARD BETALING

Betaal gemakkelijk en snel via een Maestro, Visa en MasterCard creditcard. American Express wordt zowel online als in onze winkels niet ondersteund.

Na de bestelling worden de gegevens gecontroleerd. Wanneer deze wordt goedgekeurd worden voorradige producten doordeweeks vaak nog dezelfde dag verstuurd. Wanneer er voor 16:00 uur is besteld. Betaling via creditcard is zowel online als in onze winkels gratis.

Ervaar je problemen? Wanneer je problemen ervaart met de creditcard betaling adviseren we je contact op te nemen met jouw bank. Uit privacy oogpunt hebben wij geen inzage in de reden. Je kan natuurlijk ook een van onze overige betaalmethoden kiezen.

CADEAUBON (WINKELS)

De MKC cadeaubon is te besteden in onze winkels op het volledige assortiment. Ook te gebruiken op aanbiedingen. De MotorKledingCenter cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten en heeft geen vervaldatum.

Wil je een cadeaubon geven?

GETOONDE PRIJZEN

De getoonde prijzen op onze website zijn inclusief de wettelijk verplichte 21% BTW. De prijzen van producten kunnen per maat of kleur verschillen. Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Prijzen kunnen veranderen door aanbiedingen of prijswijzigingen vanuit de fabrikant.

Vraag onze klantenservice

Ma - Vrij 10:00 tot 17:30 Za - Zo 12:00 tot 17:00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »