MKC VIP Night vrijdag

Retourneren en omruilen

 • Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst;
 • Gratis terugsturen via ons retourportaal;
 • Je online bestelling terugbrengen in een winkel naar keuze;
 • Retourneren mits product in nieuwstaat, compleet en ongebruikt;

Hoe zeker je ook van je zaak leek, kan het natuurlijk voorkomen dat je aankoop niet aan je verwachting voldoet. Geen nood, want natuurlijk kun je deze bij ons retourneren! Binnen 14 dagen en in nieuwstaat. Hoe het precies in z’n werk gaat vertellen we stap voor stap op deze pagina.

Gratis retourneren binnen Nederland

Online bestellingen retourneren
Binnen Nederland is het retourneren van je bestelling gratis. Zorg ervoor dat je de producten goed verpakt waarna je de retourzending aanmeldt via ons retourportaal. Vervolgens kun je het retourlabel printen en de zending inleveren bij een zelf te kiezen innamepunt.

Winkel aankopen retourneren
Wanneer je een artikel wilt terug sturen die je in de winkel hebt aangeschaft kan je contact opnemen met onze klantenservice. Wij sturen je een retourlabel waarmee jij je artikel kan retourneren. Neem contact met ons op via telefoon, chat of e-mail.

Een artikel met een beschadiging of defect terugsturen
Heeft je product een defect en valt de reparatie of vervanging binnen de garantietermijn? Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op via telefoon, chat of e-mail zodat we kunnen bepalen hoe we je het beste verder kunnen helpen. Wanneer de reparatie of vervanging binnen de garantietermijn valt dan sturen wij een garantie- en retourformulier op waarmee je het product kan retourneren. 

Omruilen in de winkel
Wanneer je het product dat je hebt gekocht wilt omruilen dan is de snelste weg via de winkel. Onze specialisten ruilen het producten graag voor je om en kijken wanneer je dat wenst mee voor de juiste maat. Ben je voornemens om naar de winkel te komen dan loont het om vooraf te kijken of het product op voorraad is. Dit kan je doen door te kijken op de website of door te bellen met één van onze specialisten.

Stappenplan voor het retoursturen van jouw bestelling

 1. Meld je retourzending aan in ons retourportaal;
 2. Omschrijf je retourreden en om welke producten het gaat;
 3. Lever het pakket in bij een zelfgekozen innamepunt;

Meld jouw retourzending aan  

Voorwaarden voor het retourneren

Na ontvangst van je bestelling of het doen van je aankoop in een van onze winkels heb je 14 dagen de tijd om je aankoop te retourneren. Uiteraard is daarbij het product nieuw, ongebruikt en voorzien van de originele labels en/of verpakking. Stuur je online bestelling bij voorkeur in de verzenddoos terug waarin je deze hebt ontvangen zodat je de productverpakking niet beplakt met een label en/of tape.

Uitgezonderd van retourneren:

 • Gehoorbescherming;
 • Pinlock anti-condenslenzen;
 • Maatwerk;
 • Toegangskaarten voor Motorbeurs Utrecht;
 • Ruilbeursartikelen

Terugbetaling

Nadat we jouw retourzending hebben ontvangen doen we ons best om deze zo snel mogelijk te verwerken. Nadat je van ons bericht hebt gekregen dat de je retour is verwerkt duurt het maximaal 5 werkdagen voordat het bedrag is teruggestort op de rekening waarmee je hebt betaald.

Wanneer je de bestelling volledig retourneert ontvang je van ons het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten terug. Houd je een gedeelte van de bestelling en kom je daarmee onder de 50 euro dan houden we de verzendkosten a €6,95 in op het over te maken bedrag.

Heb je bij de bestelling die je wilt retourneren gekozen voor de optie ‘Achteraf betalen’ dan worden de administratiekosten van 1 euro ingehouden op het bedrag dat je van ons teruggestort krijgt.

Product beschadigd ontvangen

Hoewel we de producten met zorg inpakken en vooraf controleren kan er tijdens het transport schade ontstaan. Heb je een beschadigd product ontvangen, neem dan altijd eerst contact op met onze serviceafdeling voordat je tot het terugsturen overgaat.

Product terugsturen onder garantie

Heb je het product langer dan 14 dagen in bezit en mankeert het iets? Lees onze garantiepagina hoe we dit verder voor je oplossen. Je kan natuurlijk ook terecht bij onze specialisten in een winkel naar keuze.

Vraag onze klantenservice

Ma - Vrij 10:00 tot 17:30 Za - Zo 12:00 tot 17:00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »