De voordeligste MOTORbeurs Utrecht tickets

Retourneren en omruilen

 • Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst;
 • Gratis terugsturen naar ons antwoordnummer;
 • Je online bestelling terugbrengen in een winkel naar keuze;
 • Retourneren mits product in nieuwstaat, compleet en ongebruikt;

Hoe zeker je ook van je zaak leek, het kan natuurlijk voorkomen dat je aankoop niet geheel aan je verwachtingen voldoet. Maar, geen nood.. Dat kan natuurlijk gebeuren. Binnen 14 dagen kan je jouw bestelling retourneren en op deze pagina vertellen we je hoe dat in zijn werk gaat.

Gratis retourneren binnen Nederland

Binnen Nederland is het retourneren van je bestelling gratis. Zorg ervoor dat je retourzending goed is verpakt en het retourformulier op de achterzijde van de meegestuurde pakbon zo compleet mogelijk invult. Adresseer het pakket naar ons antwoordnummer, lever het pakket in bij een PostNL punt en bewaar het meegekregen afleverbewijs zorgvuldig.

MotorKledingCenter B.V.
Antwoordnummer 10145
2200 WB  Noordwijk (ZH)

Omruilen in de winkel

Wanneer je het product dat je hebt gekocht wilt omruilen dan is de snelste weg via de winkel. Onze specialisten ruilen het producten graag voor je om en kijken wanneer je dat wenst mee voor de juiste maat. Ben je voornemens om naar de winkel te komen dan loont het om vooraf te kijken of het product op voorraad is. Dit kan je doen door te kijken op de website of door te bellen met één van onze specialisten.

Stappenplan voor het retoursturen van jouw bestelling

 1. Vul het retourformulier op de achterzijde van de pakbon in;
 2. Noteer het antwoordnummer op je retourzending;
 3. Lever het pakket in bij een PostNL punt;
 4. Bewaar het verzendbewijs zorgvuldig;

Voorwaarden voor het retourneren

Na ontvangst van je bestelling of het doen van je aankoop in een van onze winkels heb je 14 dagen de tijd om je aankoop te retourneren. Uiteraard is daarbij het product nieuw, ongebruikt en voorzien van de originele labels en/of verpakking. Stuur je online bestelling bij voorkeur in de verzenddoos terug waarin je deze hebt ontvangen zodat je de productverpakking niet beplakt met een label en/of tape.

Uitgezonderd van retourneren:

 • Gehoorbescherming;
 • Pinlock anti-condenslenzen;
 • Maatwerk;
 • Toegangskaarten voor Motorbeurs Utrecht;
 • Ruilbeursartikelen

Terugbetaling

Doorgaans duurt het 2 – 5 werkdagen om jouw retourzending die je hebt ingeleverd op het PostNL punt in handen te krijgen. Als we je retourzending hebben ontvangen wordt deze veelal dezelfde dag nog verwerkt. We doen dan ook ons best om binnen enkele dagen je aankoopbedrag terug te storten. In het uiterste geval duurt het tot 10 werkdagen om de terugbetaling te doen. De terugbetaling vindt plaats op het betaalaccount dat je hebt gebruikt voor je bestelling.

Wanneer je de bestelling volledig retourneert ontvang je van ons het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten terug. Houd je een gedeelte van de bestelling en kom je daarmee onder de 50 euro dan houden we de verzendkosten á €6,95 in op het over te maken bedrag.

Heb je bij de bestelling die je wilt retourneren gekozen voor de optie ‘Achteraf betalen’ dan worden de administratiekosten van 1 euro ingehouden op het bedrag dat je van ons teruggestort krijgt.

Product beschadigd ontvangen

Hoewel we de producten met zorg inpakken en vooraf controleren kan er tijdens het transport schade ontstaan. Heb je een beschadigd product ontvangen, neem dan altijd eerst contact op met onze serviceafdeling voordat je tot het terugsturen overgaat.

Product terugsturen onder garantie

Heb je het product langer dan 14 dagen in bezit en mankeert het iets? Lees onze garantiepagina hoe we dit verder voor je oplossen. Je kan natuurlijk ook terecht bij onze specialisten in een winkel naar keuze.

Vraag onze klantenservice

Ma - Vrij 10:00 tot 17:30 Za - Zo 12:00 tot 17:00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »